Death Note

Hui parlarem de Death Note, un manga al que no vaig fer molt de cas, però que, a dia de hui, es el pa de cada dia. Parle de l'obra de Tsugumi Ohba i Takeshi Obata: Death Note.
Qué faries si tingueres, a la teua mà, el poder de matar a qualsevol, tan sols, averiguant el seu nom i veient-li el rostre? Aquesta historia ens narra com una xic normal adquireix aquest poder quan un shinigami (un diable per entendre'ns) li fa arrivar una quadern aparentment normal, però que quan escrius el nom d'algú en ell, mor. No es un conte com altre qualsevol, és, més be, una reflexió al voltant de les conseqüències de poseir aquest poder i utilitzar-lo. Una bona narració on l'acció no és l'important, si no les relacions que es van enllaçant entre els diversos personatges, el etern cambi de papers entre gat i ratolí, caçador i presa i, sobretot, el pes de les teues accions i desitjos. Crear el món ideal no és tan sencill. Com ho faries tu?

2 comentaris:

Sr. Amarillo ha dit...

Maldito seas!! Yo tambien planeaba una entrada este estupendo manga!!
La verdad es que es una pasada cada vez me engancho más. Sin embargo, imagino que esta genial idea irá perdiendo fuerza a lo largo de su obra por el potencial exibido en los 2 primeros tomos.

P.D: Andrés gracias por el maravilloso link en donde encontré toda la serie.
http://www.animextremist.com/deathnote-manga.htm
De nada amigo\a.

Anònim ha dit...

jajaajaja.. tengo que aceptarlo, a mi tambien me gusta!! creia que nunca pasaria, y aqui estoy, admitiendolo.. que fuerte


mi primera firma en vuestro blog, supongo que no la ultima.. ya veremos

me voy!
un beso