Neon Genesis Evangelion


Des els seus inicis a 1995 aquesta magnífica serie anime no s'ha parat davant el pas del temps i ha continuat, mirant sempre al front, el seu viatge paran-se, tan sols, allí on les ments més curioses li esperaven. Així es com ha arrivat a les nostres orelles, i, espere, als nostres ulls. Senyores i senyors, amb tots vostés, una de les obres més aclamades del grup Gainax: Neon Genesis Evangelion (El nou gènesi del evangeli).

Tot i que als primers episodis podriem considerarla una serie de "mechas", o el que és el mateix, robots gegants, poquet a poquet ens anem introduint a les ments dels personatges, devorant el seu èsser i fent-lo nostre. El que al principi es presentava com una obra d'acció es lleva el disfraç i ens mostra el que en realitat es: una obra psicológica, religiosa, inclòs filosófica, al voltant del èsser humà, del seu esperit...del que realment som.

Poc més puc dir sense correr el risc de desvelar la trama, la cual, coneguda, baixa molt el nivell d'aquestos dibuixos animats que no són per xiquets. Cal mencionar també, per concloure, la magnífica banda sonora que l'acompanya en tot moment amb la qualitat i respecte que es mereix.

2 comentaris:

Sr. Amarillo ha dit...

Realmente ansio empezar a ver esta obra tanto en manga (que logicamente pillaré el primero que sacarón no una e esas ridículas versiones) como el anime que es el original y sobre el cual tengo unas altísimas espectativas.

Anònim ha dit...

A mi me parece una gran serie, no es mi serie favorita por nada XD. me parece una serie muy profunda que nos invita a reflexionar y nos da un punto de vista de la vida diferente a como lo habia visto hasta entonces. A quien no la haya visto os la recomeindo.