We dont need no thought control

Brillant i espectacular pel.lícula dirigida per Alan Parker basada en el disc de Pink Floyd The Wall. Al film trobem verdaderes obres d'art pictóric, tot un món de colors que exploten formant curves les quals, a poc a poc, es converteixen en sorprendents figures, de la mà de Gerald Scarfe.

Another brick on the wall, Goodbye Blue Sky o Mother son algunes de les cançons que en ella trobarem juntament amb una excel.lent posta en escena, a voltes de la mà d'un pincell, a voltes de persones de carn i os entre les que destaque una de les anterior mencionades Another brick on the wall [Part II]. Un intransignet control educatiu que trata de convertir als xiquets en "hómens" abans d'hora és el mateix que tensar masa la corda de la guitarra: a la fi es trenca.

Recomane sincerament aquesta pel.lícula no tan sols per la qualitat dels seus dibuixos, si no també per la gran profunditat del missatge. La sobreprotecció maternal, les conseqüències de les grans guerres, el control a l'educació... tan sols son alguns dels temes que tracta els quals es transformen en rajoles d'un mur que aïllen al protagonista, Pink, del món i la vida.

2 comentaris:

Sr. Amarillo ha dit...

La película trata temas interesantes y atrayentes pero pink floyd nunca me han gustado demasiado, lo cual dificulta el agrado del largometrage, una lástima que no haya una versión más de mi agrado.

Anònim ha dit...

vaya, no sabía que había una película basada en el disco de pink floyd. estaría bien verla

lucía